+358 10 318 5700 info@xampler.fi

Vi är experter på provtagningsutrustning

XAMPLER importerar provtagnings produkter av hög kvalitet för den kemiska industrin. Vi erbjuder provtagningsutrustningar för industrins behov.

 

Kontakta oss

Experter på provtagningsutrustning

Xampler importerar högkvalitativa provtagningsventiler för den kemiska industrin. Vi erbjuder även provtagningsutrustningar för industrins behov.

Kontakta oss

Xampler Ab – vi har lösningar för utmanande provtagningar

Xampler – vi har lösningar för utmanande provtagningar

Xampler är experten på utmanande provtagningar. Vid industriella processer med farliga kemikalier eller gaser är det viktigt att provtagningen är säker och av hög kvalitet. Vi samarbetar med internationellt välkända leverantörer och tillsammans med dem erbjuder vi lösningar för att garantera att våra kunders processer fungerar på ett säkert sätt.

Nyheter

s

De Finska Kemisternas förening anordnar en provtagningskurs den 11-12.9.2019 i Tammerfors. Kurslokalen ligger bredvid Technopolis universitetsområde nära Tammerfros järnvägsstation. Kursen riktar sig till personer intresserade av provtagning och som ansvarar för praktiskt genomförande av provtagnig samt för planering och rapportering. Kursen går igenom begreppen inom provtagning  och vikten av provtagning vid analyskedjan.

Xampler är på plats och presenterar olika typer av provtagningar i evenemangs lobbyn!

Xampler Ab ordnar en roadshow våren 2020. Vi besöker fabriker, presenterar våra produkter och provtagare möjligheten att bekanta sig med BIAR:s provtagnings ventiler. Turnéns tidtabell överenskommes skilt med alla fabriker. Läs mer.

Xampler Oy medverkade i PulPaper 2018-mässan den 29 – 31.5.2018 vid Helsinki Exhibition Centre. På utställningen introducerade vi BIAR:s in-line provtagnings ventiler, Famat pulver provtagnings ventil modeller och Duran Schott provtagning flaskor. Provtagningen är enkel och säker med BIAR:s provtagnings ventiler! Läs mer.

BIAR som deltagit i Achema Fair 11.0-15. Juni 2018 i Frankfurt. Xampler/Felix Tallqvist var närvarande på mässan.

Vi vill av BIAR:s och Xamplers vägnar tacka de som besökte BIAR:s stand vid Achema Fair.

Mässan blev en succé och vi hoppas att du kommer att ha nytta av in-line provtagnings ventiler vid dina processer. Läs mer.

Provtagningsventiler

Provtagningsventiler

Xampler-BIAR provtagnings ventil

Med in-line provtagningsventiler är det möjligt att ta prov av hög kvalitet utan linjespolning. Provtagningen blir effektiv och snabb med in-line ventiler och möjliggör prover med hög kvalitet. Läs mer.

Provflaskor

Provflaskor

Xampler - Duran provflaska

Provflaskor med GL45 gängor som lämpar sig för ventiler. Flaskorna är tillverkade av borosilikat 3.3 glas och levereras med lock. Tillverkad enligt ISO 4796-1 standard och Duran Schotts höga kvalitetskrav. Läs mer.

Analystjänster

Analystjänster

Vi erbjuder till analystjänster som hjälper våra kunder att utveckla både själva processen och slutprodukten. Proverna fylls i de provflaskor som tillhandahålls av Xampler. Provflaskorna levereras till analyslaboratoriet av Xampler. Läs mer.

”Ta ett prov – så vet du mera”

XAMPLER Ab

Tirholmsvägen 8E
00200 HELSINGFORS, FINLAND
Bank: FI05 6601 0010 3754 75
FO-nummer: 2800134-7
Försäljningsvillkor: TKL 10

BEHÖVER DU MER INFORMATION?

Offertförfrågan:
Tfn +358 10 318 5700
info@xampler.fi