+358 10 318 5700 info@xampler.fi

Vi är experter på provtagningsutrustning

XAMPLER importerar högkvalitativa provtagningsventiler för den kemiska industrin. Vi erbjuder även provtagningsutrustningar för industrins behov.
Kontakta oss

EXPERTER PÅ PROVTAGNINGSUTRUSTNING

Xampler är ett företag som importerar högklassiga provtagningsventiler för den kemiska industrin Vi erbjuder även provtagningsutrustningar för industrins behov.

Xampler – vi har lösningar för utmanande provtagningar

Xampler – vi har lösningar för utmanande provtagningar

Xampler är ett företag som specialiserar sig på provtagning. Vid industriella processer med farliga kemikalier eller gaser är det viktigt att provtagningen är säker och av hög kvalitet. Vi samarbetar med internationellt välkända leverantörer. I samarbete med dem erbjuder vi ett sätt att säkerställa att våra kunders processer fungerar på ett säkert sätt.

Provtagnings ventiler

Xampler-BIAR provtagnings ventil

Med in-line provtagnings ventiler är det möjligt att få prov av en hög kvalitet utan linje spolning. Provtagningarna snabbas upp med in-line ventiler och möjliggör homogena prover. Läs mer.

Provflaskor

Xampler - Duran provflaska

Provflaskor med GL45 gängor som lämpar sig för ventiler. Flaskorna är tillverkade av borosilikat 3.3 glas och levereras med lock. Tillverkad enligt ISO 4796-1 standard och Duran Schotts höga kvalitetskrav. Läs mer.

Analystjänster

Vi erbjuder till exempel analystjänster som hjälper dig att utveckla både processen och slutprodukten. Proverna fylls i de provflaskor som tillhandahålls av Xampler till analyslaboratoriet. Läs mer.

”Ta ett prov – så vet du mera”

Aktuellt

Xampler Road Show 2021

Xampler Road Show 2021

Om coronaläget tillåter så ordnar Xampler Ab under hösten 2021 en Road Show under vilken vi besöker favbriker och uppvisar våra produkter. Samtidigt ger vi möjligheten för provtagare att närmare bekanta sig med Biar:s...

läs mer
Provtagnings seminariet var en framgång

Provtagnings seminariet var en framgång

Provtagnings seminariet var en framgång, deltagarna var c. 70 pers som deltog på de 2 dagar långa föreläsningarna. Många tyckte att seminariet var en framgång och önskade att det skulle arrangeras ett likadant i framtiden med ett bredare...

läs mer
Share This