+358 10 318 5700 info@xampler.fi

Näytteenottoventtiilien lisävarusteet

FAB-kierreadapteri

Kierreadapterin avulla voidaan helposti vaihtaa pullostandardi vaihtamalla myös kierreadapterin eikä koko venttiiliä. Se varustetaan tiivisteillä tai ilman riippuen sen muodosta. Standardi kierreadapteri on ilman tiivisteitä. Sen rakennemateriaali on PFA & Ruostumattomasta teräksestä1). Sen voi saada GL45, GL80 tai PP28 kierteellä. Se liitetään venttiiliin bajonettiliitoksella.

BAF-turvatulppa

Turvatulppa on tupla varmistus, jos venttiiliin tiivistyspinnoille jää jotain likaa, sillä turvataan ettei varallisia kemikaaleja pääse vuotamaan ympäristöön. Turvatulpassa on GL45 kierre tai kierreadapteriin sopiva kierre, jonka avulla tiivistää venttiilin alapintaan asti ja näin pienentää kuolleen tilavuuden. Sen rakennemateriaalit ovat PP ja PTFE1). Turvatulppa on kiinnitetty venttiiliin vaijerilla.

SCB & ACB Pullopidike

Pullopidikkeen avulla pulloa ei tarvitse kiertää kierteille vaan pullo pidetään kohdallaan jousilukon avulla. Pidikkeitä voi saada neulasyötöllä ja ilman. Neulasyötöllä näyte ohjataan neulan avulla pulloon niin ettei näytteenottaja joudu laittamaan kannen erikseen pulloon kun neulat menevät Septum-kalvon läpi. Telineeseen sopii 50ml…1000ml:n näytepullo. Rakenne-materiaalit ovat AISI304, PTFE, Lubriflon® 2251).

SAB-Näytepullon nostojalusta

Näytepullonpidikkeen avulla voi helposti asettaa näytepullon tukilevylle ja jousivoimalla pullo tiivistetään pullon adapteriin. Adapteriin voi saada joko neula-adapterin tai työntötiiveysadapterin. Pullon nostojalustaan voidaan räätälöidä teidän oma pullo sopimaan tiivisti, ettei kemikaali roiskeita voi tulla käyttäjälle. Rakennemateriaalit ovat AISI304L, PP ja PFA. Nostojalusta tiivistetään näytteenottoventtiiliin bajonettiliitoksella.

BP-Näytepullon suojakotelo

Näytepullon suojakotelo on varustettu pikalukolla jonka avulla se tiivistetään näytteenottoventtiiliin. Näytepullo asetetaan koteloon ja suljetaan pikasulku kannen avulla, joka liitetään näytteenottoventtiiliin bajonettiliitoksella. Suojakotelolla on neljä ikkunaa joka helpottaa näytepullon täyttämistä. Suojakotelo kestää lämpöä 150°C ja <6bar paineen. Kotelo on saatavana 100…250ml näytepulloille tai teidän omalle pullolle. Rakennemateriaalit ovat AISI316L, PFA, FEP, Viton tai Kalrez.

FPC-Lämpösuoja pullon suojakotelo

Suojakotelo on kehitetty Duran Schott:n laboratoriopullolle GL45 kierteellä. Kotelon liitetään näytteenottoventtiiliin bajonettiliitoksella. Suojakotelolla on neljä ikkunaa, joka helpottaa näytepullon täyttämistä. Pullo sijoitetaan PTFE-koteloon, jossa on Viton® tiivisteet. Kotelo sopii 100 ja 250ml laboratoriopulloille.

ASI-Turvakaappi

Turvakaappi turvaa turvallisen näytteenoton. Se on kehitetty niin että sillä on bajonettiliitos näytteenottoventtiiliin. Kaapilla on kaksi turvalasi ikkunaa, joka mahdollistaa valaisun kaapin sisälle ja etuikkunan mistä voi seurata näytteenottoa. Kaappi on varustettu tuuletusyhteillä ja tyhjennysyhteillä. Kaappi voidaan varustaa pullon kannatusjalustalla tai pullon pidätys adapterilla. Turvakaappi voidaan varustaa niin että näytepullo voidaan sulkea kaapinoven ollessa suljettuna.

Share This